de praktijk - openingstijden

pedicure

De moderne praktijk is begin 2009 opgericht, november 2013 ben ik verhuisd en mijn nieuwe praktijkruimte is daarmee veel ruimer opgezet en gemoderniseerd. Centraal in de ruimte staat de nieuwe behandelstoel van Bentlon de Podo Platinum, welke volledig elektrisch in elke gewenste stand is te zetten, dit is prettig voor degene in de stoel maar ook voor mij zelf.

2014 website 03.JPG

Ik maak tijdens een behandeling gebruik van een pedicuremotor (Süda waterspray 6000 Komfort), waarbij ik de nat-techniek toepas. De nat-techniek is een moderne techniek waarbij door het sproeien van water, geen stof vrijkomt tijdens het frezen en polijsten van de nagels of voeten. Bovendien is het een hygiënischer en minder pijnlijke werkmethode dan de oude technieken die nog wel eens worden toegepast.

2014 website 04.JPG


Wij zijn een Provoet praktijk!

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!

logo provoet

Courtin

In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we, met meer dan normale belangstelling, rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Eén van die bijzondere natuurlijke producten is de tea tree olie uit de Pacific.

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. Courtin biedt uiteenlopende producten en sluit daarom erg goed aan bij de behandelingen die ik in mijn praktijk geef, dat is dan ook de reden dat ik eind 2013 ben overgestapt op de producten van Courtin.


2014 website 05.JPG

Pui Pui

Mooie nagels horen bij een goede verzorging. Glam Nagellak van Pui Pui biedt een grote variëteit aan trendy kleuren om uit te kiezen.

Naturel kleuren voor alledaags gebruik, speelse kleuren of glamourkleuren voor feestelijke gelegenheden.

De speciale formule voorziet de nagels van een hoge glans en een ‘gel-look’ effect. Glam Nagellak van Pui Pui is de perfecte finishing touch !
Ik gebruik de nagellak van Pui Pui in combinatie met de Glam Top Coat sinds eind 2013 naar grote tevredenheid in mijn praktijk.

2014 website 06.JPG 

Ik werk op afspraak en mijn werktijden zijn:

Maandag 9.00 – 16.00
Dinsdag 9.00 – 16.00
Donderdag 9.00 – 16.00